Programes de ràdio: Fórmula Marca 2023

29-05-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a les 19.30h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Avui, amb tertúlia de luxe per parlar de F1 i d'altres competicions d'automobilisme, amb la mirada posada al Gran Premi d'Espanya de F1 d'aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. En parlarem amb Raymond Blancafort, Raimon Duran i Santi Torres. A més, us presentarem el nou Jeep Avenger, que ofereix una experiència elèctrica d'avantguarda.


22-05-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a les 19.30h, nova edició del programa de motor de la ràdio dels esports. Parlarem del mundial de F1 després de la suspensió del GP d'Imola i abans d'arribar a la cita al Circuit de Barcelona-Catalunya, el GP de Mònaco. D'aquestes cites en parlarem amb el periodista Pere Fermí Flores i amb el director del Circuit, Josep Lluís Santamaria, que ens explicarà tot el que ens espera a l'F1 Village que el Circuit muntarà de nou al Port Vell amb motiu del Gran Premi. A més, us presentarem el nou Volkswagen ID7; conversarem amb el periodista Valentí Fradera del seu llibre sobre Porsche; i us parlarem d'un somni: el del Baltasar Revolt, el superesportiu elèctric.


16-05-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a partir de les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Analitzarem el GP1000 del mundial de MotoGP, on vam tornar a veure sobre la moto a Marc Màrquez. A més, passejarem per l'Automobile BCN per conèixer alguna de les novetats que es poden veure al saló, com l'S04, el primer automòbil de Silence. També ens fixarem en l'estratègia de Yamaha a Catalunya, us presentarem tot el que ens espera en la nova edició de l'Espíritu de Montjuïc que se celebra aquest pròxim cap de setmana i reviurem l'experiència de l'equip Kawasaki a la 100 Colls.


08-05-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a partir de les 19.30h, nova edició del programa de motor de la ràdio dels esports. Analitzarem l'espectacular GP de Miami de F1, amb victòria per a Verstappen i nou podi per a Fernando Alonso. A més, tot el que ens espera a l'Automobile BCN; com es prepara la nova edició de l'Espíritu de Montjuïc al Circuit de Barcelona-Catalunya; conversa amb Maria Salvo, copilot de ral·lis i líder de l'equip ciclista HolaBici RACC; i una passejada pel nou concessionari Dream Dealer d'Honda Motos a Barcelona.


05-05-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Avui divendres, a partir de les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Seran protagonistes els mundials de MotoGP i F1 i en parlarem amb Dennis Noyes i Nira Juanco, que ens presentaran els seus llibres. A més, parlarem de la cita amb el mundial de Superbikes al Circuit de Barcelona-Catalunya amb dos dels seus protagonistes, Álvaro Bautista i Remy Gardner; ens fixarem en l'última edició d'un esdeveniment solidari que impulsen des de Hyundai, El desierto de los niños; i us presentarem la nova moto trail de QJ, la SRT 700X.


24-04-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a partir de les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Us explicarem com vam viure la presentació del Cupra Tavascan a Berlín. Comprovarem com Kawasaki ja ho té tot a punt, i amb un equip de luxe, per disputar la 100 Colls. I, a més, la prova del nou Peugeot 408.


17-04-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Analitzarem el Gran Premi de les Amèriques de MotoGP amb Pere Flores; conversarem amb la pilot Belén García sobre com afronta aquesta nova temporada i de la cursa de les European Le Mans Series que s'ha de disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya; i us presentarem els plans de formació de Yamaha per a futurs pilots de MX a través de la bLU cRU official riding school.


10-04-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a partir de les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Celebrarem els 25 anys de Monlau Competició i parlarem del seu Màster d'Enginyeria de Competició. A més, tots els detalls del nou Hyundai Ioniq 6 i l'aposta pel sharing de motos elèctriques que ha fet Silence a Girona.


04-04-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca', el programa de motor de Josep Lluís Merlos. Analitzarem l'actualitat de la competició del cap de setmana, amb la mirada posada en els mundials de F1 i MotoGP. En parlarem amb Maria Serrat. A més, la política de post-venda de Cupra i les facilitats que posen per demanar cita als seus tallers; i la súper oferta de primavera que Sym té en marxa per a la seva espectacular Maxsym TL508.


27-03-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Analitzarem l'estrena del mundial de MotoGP a Portugal amb Lluís Zúñiga, a qui podeu seguir a Twitch amb TR_MotoGP. A més, parlarem del test del WSBK al Circuit de Barcelona-Catalunya amb Pere Flores i us explicarem tots els detalls de la VW ID Buzz, tota una icona en versió elèctrica.


20-03-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a partir de les 19h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Analitzarem el GP d'Aràbia de F1 amb el periodista Francesc Rosés. A més, ens fixarem en com es presenta l'estrena del mundial de MotoGP en conversa amb Manuel Pecino i us presentarem tots els detalls de la Kawasaki Xperience que es viurà el dissabte 1 d'abril al Circuit de Barcelona-Catalunya.


13-03-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a partir de les 19.00h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Conversarem amb el pilot Pepe Martí, pilot de la F3, amb qui parlarem de com afronta la nova temporada i amb qui analitzarem com es presenta el GP de l'Aràbia Saudita de F1. A més, parlarem de com comença l'any esportiu al Circuit de Barcelona-Catalunya amb el seu director, Josep Lluís Santamaria, i us presentarem la nova estratègia comercial de Silence.


06-03-2023   |    Fórmula Marca   |    Radio Marca

Aquest vespre, a les 19.00h, estrenem nova temporada del 'Fórmula Marca', el programa de motor de la ràdio dels esports, dirigit i presentat per Josep Lluís Merlos. Avaluarem l'estrena del mundial de F1, amb el magnífic podi de Fernando Alonso, amb l'enginyer Vicenç Aguilera. A més, la proposta de compra flexible de fan des de Seat i les promocions que tenen en marxa per a les seves motos des de QJ Motor.