• Data d'emissiˇ: 30/06/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Us presentarem MO, l'aposta per la mobilitat urbana de Seat; conversarem amb la pilot de motos Ana Carrasco, nova ambaixadora de Hyundai; des de Silence, lÝders en scooters elŔctrics, ens parlaran de com ens podem beneficiar del Pla Moves II per adquirir una moto elŔctrica; coneixerem tots els detalls del Peugeot 208, cotxe de l'any a Europa; i viatjarem al Senegal amb la pilot i aventurera Alicia Sornosa.

 • Data d'emissiˇ: 23/06/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Us presentarem la vuitena generaciˇ del Volkswagen Golf i comprovarem com reobren els concessionaris de Renault desprÚs de l'aturada per la pandŔmia. A mÚs, coneixerem les propostes de mobilitat que fa el RACC per a aquesta nova era i escoltarem les reivindicacions de la plataforma Motoristes BCN. Finalment, us presentarem la campanya de represa de Yamaha, 'Queremos volverte a ver'. Us hi esperem!

 • Data d'emissiˇ: 16/06/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Presentem el nou calendari esportiu del Circuit de Barcelona-Catalunya per a aquesta temporada. A mÚs, visitarem l'exposiciˇ del Palau Robert que recorda els 75 anys de la hist˛ria industrial i esportiva de Montesa, us presentarem tots els secrets del nou Cupra Formentor, comprovarem com afronten el perÝode postcoronavirus als concessionaris del grup PSA i provarem la nova Kawasaki H2.

 • Data d'emissiˇ: 08/06/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Aquest vespre, nova ediciˇ del programa de motor de la rÓdio dels esports. Repassarem l'˙ltima actualitat de l'esport del motor i us explicarem com van reobrint els concessionaris de les principals marques del sector de l'automociˇ, com Volkswagen, Audi o Skoda, a banda de presentar-vos la proposta que fan des de SYM per a la tornada a la nova normalitat i que han batejat com a "Tu espacio vital".

 • Data d'emissiˇ: 02/06/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Avui, a partir de les 19.30h, torna el programa de motor de Josep LluÝs Merlos. Dedicarem el programa a parlar sobre com el sector de l'automociˇ i les motocicletes afronten la tornada a la normalitat desprÚs de la pandŔmia del coronavirus. AixÝ, des de Seat, Kawasaki, Honda, Silence i Hyundai ens explicaran el procÚs de reobertura dels seus concessionaris i quins serveis i ofertes preparen per a aquesta tornada.

Barcelona Tarragona Girona Lleida
Aragˇ / Pg. de GrÓcia
Balmes / Gran Via
Balmes / Gral. Mitre
Zona UniversitÓria
Gran Via / Bac de Roda
Plaša de Catalunya
Plaša CerdÓ
Marina / Pujades
Meridiana / Rio de Janeiro
Meridiana / Felip II
Ronda Litoral (Bon Pastor)
Ronda Litoral (Moll de la Fusta)
Ronda Litoral (Zona Franca)
Ronda de Dalt (Carretera d'Esplugues)
Ronda de Dalt (Nus de la Trinitat)
Ronda de Dalt (Vel˛drom d'Horta)
T˙nel de la Rovira (Boca Nord)