• Data d'emissió: 16/03/20
  Emissora: Ràdio Marca
  Freqüència BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, a partir de les 19.30h, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. La resistència del món del motor contra el coronavirus serà l'eix d'un programa en què analitzarem les conseqüències del confinament en l'esport de les dues i les quatre rodes i en què coneixerem com responen les empreses del sector al nou escenari.

 • Data d'emissió: 09/03/20
  Emissora: Ràdio Marca
  Freqüència BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, a partir de les 19.30h, nova edició del 'Fórmula Marca', amb Josep Lluís Merlos. Parlarem del mundial de F1 amb Raimon Duran i us explicarem les novetats al voltant del Rally Catalunya Històric amb Aman Barfull. A banda, parlarem dels cursos de conducció segura que es fan a les Escoles RACC, us presentarem el nou Seat León i parlarem amb els responsables de Silence de les noves professions que sorgeixen de la mobilitat elèctrica.

 • Data d'emissió: 02/03/20
  Emissora: Ràdio Marca
  Freqüència BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, nova edició del 'Fórmula Marca' amb Josep Lluís Merlos. Farem la prèvia del Mundial de MotoGP i parlarem de l'estrena del mundial de Superbikes amb Gonzalo de Martorell i Lluís Costa. A més, provarem el nou ID3 de Volkswagen i us presentarem la gamma ECO d'Skoda. Tot això i molt més a partir de les 19.30h. Us esperem!

 • Data d'emissió: 24/02/20
  Emissora: Ràdio Marca
  Freqüència BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, a les 19.30h, comença una nova temporada del 'Fórmula Marca' el programa de motor de Josep Lluís Merlos. Parlarem dels F1Testing al Circuit de Catalunya amb Albert Fábrega i Sergio Rodríguez. A més, parlarem de l’estrena del mundial de Superbikes, us presentarem el més nou de Cupra i les novetats dels scooters elèctrics Niu.

 • Data d'emissió: 16/12/19
  Emissora: Ràdio Marca
  Freqüència BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, a les 19.30h, última edició d'aquest 2019, conversarem amb Isidre Esteve, que en uns dies posa rumb a una nova edició del Dakar. A més, coneixerem les novetats que Kawasaki ha presentat als salons de Milà i Tòquio; provarem el nou Volkswagen Passat; ens fixarem en el rècord de vendes assolit aquest 2019 per Skoda; i parlarem del boom de la moto elèctrica amb els responsables de Silence.

Barcelona Tarragona Girona Lleida
Aragó / Pg. de Gràcia
Balmes / Gran Via
Balmes / Gral. Mitre
Zona Universitària
Gran Via / Bac de Roda
Plaça de Catalunya
Plaça Cerdà
Marina / Pujades
Meridiana / Rio de Janeiro
Meridiana / Felip II
Ronda Litoral (Bon Pastor)
Ronda Litoral (Moll de la Fusta)
Ronda Litoral (Zona Franca)
Ronda de Dalt (Carretera d'Esplugues)
Ronda de Dalt (Nus de la Trinitat)
Ronda de Dalt (Velòdrom d'Horta)
Túnel de la Rovira (Boca Nord)