• Data d'emissiˇ: 16/03/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Aquest vespre, a partir de les 19.30h, nova ediciˇ del 'Fˇrmula Marca' amb Josep LluÝs Merlos. La resistŔncia del mˇn del motor contra el coronavirus serÓ l'eix d'un programa en quŔ analitzarem les conseqŘŔncies del confinament en l'esport de les dues i les quatre rodes i en quŔ coneixerem com responen les empreses del sector al nou escenari.

 • Data d'emissiˇ: 09/03/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Aquest vespre, a partir de les 19.30h, nova ediciˇ del 'Fˇrmula Marca', amb Josep LluÝs Merlos. Parlarem del mundial de F1 amb Raimon Duran i us explicarem les novetats al voltant del Rally Catalunya Hist˛ric amb Aman Barfull. A banda, parlarem dels cursos de conducciˇ segura que es fan a les Escoles RACC, us presentarem el nou Seat Leˇn i parlarem amb els responsables de Silence de les noves professions que sorgeixen de la mobilitat elŔctrica.

 • Data d'emissiˇ: 02/03/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Aquest vespre, nova ediciˇ del 'Fˇrmula Marca' amb Josep LluÝs Merlos. Farem la prŔvia del Mundial de MotoGP i parlarem de l'estrena del mundial de Superbikes amb Gonzalo de Martorell i LluÝs Costa. A mÚs, provarem el nou ID3 de Volkswagen i us presentarem la gamma ECO d'Skoda. Tot aix˛ i molt mÚs a partir de les 19.30h. Us esperem!

 • Data d'emissiˇ: 24/02/20
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Aquest vespre, a les 19.30h, comenša una nova temporada del 'Fˇrmula Marca' el programa de motor de Josep LluÝs Merlos. Parlarem dels F1Testing al Circuit de Catalunya amb Albert Fßbrega i Sergio RodrÝguez. A mÚs, parlarem de lĺestrena del mundial de Superbikes, us presentarem el mÚs nou de Cupra i les novetats dels scooters elŔctrics Niu.

 • Data d'emissiˇ: 16/12/19
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM

  Aquest vespre, a les 19.30h, ˙ltima ediciˇ d'aquest 2019, conversarem amb Isidre Esteve, que en uns dies posa rumb a una nova ediciˇ del Dakar. A mÚs, coneixerem les novetats que Kawasaki ha presentat als salons de MilÓ i T˛quio; provarem el nou Volkswagen Passat; ens fixarem en el rŔcord de vendes assolit aquest 2019 per Skoda; i parlarem del boom de la moto elŔctrica amb els responsables de Silence.

Barcelona Tarragona Girona Lleida
Aragˇ / Pg. de GrÓcia
Balmes / Gran Via
Balmes / Gral. Mitre
Zona UniversitÓria
Gran Via / Bac de Roda
Plaša de Catalunya
Plaša CerdÓ
Marina / Pujades
Meridiana / Rio de Janeiro
Meridiana / Felip II
Ronda Litoral (Bon Pastor)
Ronda Litoral (Moll de la Fusta)
Ronda Litoral (Zona Franca)
Ronda de Dalt (Carretera d'Esplugues)
Ronda de Dalt (Nus de la Trinitat)
Ronda de Dalt (Vel˛drom d'Horta)
T˙nel de la Rovira (Boca Nord)